ATS EdgeIT | Edgecam Gebruikersdag 2019

///ATS EdgeIT | Edgecam Gebruikersdag 2019

Dit jaar vindt opnieuw de Edgecam Gebruikersdag plaats. Op deze dag kunnen alle gebruikers van Edgecam in de Benelux kosteloos kennismaken met de laatste nieuwe ontwikkelingen van de software. Tevens zullen we gezamenlijk genieten van een uitgebreide lunch, zodat u ook genoeg tijd heeft om met andere Edgecam gebruikers contact op te doen.De gebruikersdag wordt dit jaar gehouden op 15 mei 2019. Deze dag zal dit jaar plaatsvinden bij HEIDENHAIN in Ede. Dit is gemakkelijk te bereiken en ligt centraal in het land. Niet alleen vertellen wij u alles over de nieuwste Edgecam versies, maar zal HEIDENHAIN ook presentaties en rondleidingen geven. Deze dag is de ideale mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de toekomst van Edgecam en wordt u geïnformeerd hoe u meer uit uw Edgecam systeem, uw machines en tijd kunt halen. Wij zullen Edgecam 2019R1 en 2020R1 (beta) live demonstreren.

Kortom meer dan de moeite waard! U kunt zich direct inschrijven door middel van deze link. Wees er snel bij, want er zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar.

Programmeur van het jaar

Naast een gezellige en leerzame dag die wij u beloven te verzorgen, wordt er weer een prijs verloot voor de Edgecam programmeur van 2019. Om mee te doen, stuurt u het Edgecam.ppf bestand naar ons op, inclusief foto(‘s) van het eindproduct en eventueel foto’s van het product op de machine. Onze medewerkers maken een keuze en op de gebruikersdag wordt de winnaar bekend gemaakt. Er wordt gekeken naar complexiteit van het type bewerkingen (dus 2-assig draaien en 3-assig frezen kan net zo zwaar beoordeeld worden) en de kwaliteit van het geprogrammeerde product in Edgecam. Tevens kunt u er misschien iets over vertellen. U kunt dit verzenden voor 12 mei a.s. naar michael.vd.velde@ats-global.com. Let op, het onderdeel moet wel getoond mogen worden op de gebruikersdag. Wij kijken uit naar uw inzending!

Voorlopige Agenda Edgecam gebruikersdag 15 mei 2019

09:30 Inloop
Welkom en Introductie
Edgecam 2019 R1 en 2020 R1
Edgecam Probing
HEIDENHAIN CAD CAM TNC
Lunch
Designer
Vericut/ Force optimisation/ ijsberg
Rondleiding HEIDENHAIN
Koffiepauze
Edgecam Roadtrip & Companu Update
WorkNC
HEIDENHAIN TNC Club
Beste Edgecam Programmeur en afsluiting
16:00 Borrel in de applicatieruimte

Onze agenda kan nog veranderen.

Klik hier om u aan te melden. Voor meer informatie, bezoek de website.

2019-05-24T11:09:12+00:00

Upcoming Events

Şu anda yaklaşan etkinlikler bulunmamaktadır.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.