Drie dagen lang is Evenementenhal Gorinchem een ontmoetingsplatform voor bedrijven uit de verspanende- en niet verspanende industrie.De metaalbranche heeft met deze vakbeurs ijzersterk platform centraal in Nederland.

Op de beursvloer treft u leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en aanverwante bedrijven gespecialiseerd in verschillende verspanende en niet-verspanende technieken. De contacten tussen de exposanten en de bezoekers worden gestimuleerd door het full service concept. Op welbekende gastvrije wijze van Evenementenhal wordt u ontvangen. Voor zowel parkeren als een hapje of drankje op de beursvloer, hoeven bezoekers en exposanten geen extra kosten te maken. Dit biedt een ontspannen omgeving om te investeren in uw netwerk.

ATS zal de nieuwste versie van Edgecam voor de eerste keer presenteren. Wij zullen u op de hoogte brengen van de laatste innovaties van Edgecam, Vericut, Spaceclaim en de Vero Designer. Verder zal er een Vericut- demonstratie live gegeven worden. U kunt ons vinden op stand 244.

Beursdagen en tijden

De beurs is geopend op dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en donderdag 1 november 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Via deze
link kunt u toegangskaarten aanvragen.

Publiek

Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van metaalbewerkingsmachines, -gereedschappen, industriële automatisering en meet- en regeltechnieken maken onderdeel uit van het platform.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op één van de beursdagen.

MetaVak algemeen