Op donderdag 15 maart 2018 zal het Hart van Holland in Nijkerk in het teken staan van Industrial Ethernet 2018. ATS Training en de andere deelnemende bedrijven zullen u zo volledig mogelijk informeren betreffende Industrial Ethernet.Nu al is Industrial Ethernet niet meer weg te denken binnen productie-omgevingen. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Haal ook maximaal voordeel uit Industrial Ethernet en kom haar het Industrial Ethernet Event 2018 – Een collectief consult.

Industrial Ethernet 2018

Programma

Het Industrial Ethernet Event 2018 zal starten met een aantal plenaire lezingen, daarna kunt u voor elk tijdslot telkens zelf kiezen uit drie interessante lezingen die vallen onder de onderwerpen Cyber Security, Netwerk Architectuur en Industry 4.0, IIoT, Cloud.
Voor een volledig overzicht van het programma klikt u hier.

Lezing ATS expert; IIoT edge gateways slaan een brug tussen IT en OT

Van 11.45 uur tot 12.10 uur verzorgt ATS Expert Bert van der Linden de presentatie IIoT edge gateways slaan een brug tussen IT en OT.


Grote technologiebedrijven zetten allemaal in op IT-OT integratie. Zij voorspellen grote voordelen voor productiebedrijven en de (eind)gebruikers. Een groot succesverhaal! Maar woorden alleen zijn niet genoeg, productiebedrijven en engineers wachten op daden. De daden komen nu in de vorm van de Industrial IoT edge gateway. De Industrial IoT egde gateway vangt de technische verschillen op tussen IT en OT en slaat een brug tussen IT en OT. Bert van der Linden laat u de technische verschillen zien tussen IT en OT (zoals Web API en de Service Oriented Architecture (SOA)) en demonstreert de kracht van Industrial IoT edge gateways. Kom en oordeel zelf!

Wilt u zich verdiepen in de oorzaak van deze technische verschillen? Bereid u dan voor door het lezen van het LinkedIn artikel ‘IIoT edge gateways; de noodzaak voor IoT, IIoT, Industrie 4.0 en Smart Manufacturing’. Het artikel vormt een opmaat voor deze presentatie.

Training Industrieel Ethernet

Indien u Industrieel Ethernet wilt gaan inzetten als communicatieoplossing, en tevens optimaal gebruik wilt maken van de beschikbare technologie, dan zijn de volgende trainingen mogelijk óók interessant voor u:

Gratis toegang?

Wilt u gratis toegang tot het Industrieel Ethernet Event 2018? Meld u zich dan nu aan via onderstaande button!