De Food Sure Safety & Quality Summit gaat over het gehele spectrum van veiligheid en kwaliteit in de voedsel en dranken industrie; van baanbrekende studies over microbiële pathogene studies tot de praktische implementatie van procescontroles en risicoanalyses.In deze drie dagen van de Food Sure Safety & Quality Summit maakt u een diepe duik in het succes en mislukkingen van real-life projecten. Door uzelf te bewapenen met volgende generatie risicobeoordelingen, zorgt u ervoor dat u veiligheid en kwaliteitsschendingen kunt voorspellen.

Food Sure Safety & Quality Summit 2018

Op 16 april zal het Food Sure Safety & Quality Summit plaatsvinden in de RAI te Amsterdam. In samenwerking met een verscheidenheid aan exposanten en sprekers wordt er voor een collectief consult gezorgd, omtrent veiligheid en kwaliteit van voedsel en dranken. Laat u informeren over verschillende onderwerpen, zodat u maximaal voordeel haalt uit Food Sure Safety & Quality Summit.

Voor wie?

Dit event is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van Food Safety & Quality, bijvoorbeeld:

  • Supply Chain Director
  • Head of Supplier Quality and Development
  • Chief of Food Procurement
  • Director Product Development & Quality
  • Global Quality Manager

Conferentieprogramma

Tijdens dit event worden onderwerpen als kwaliteit, voedselveiligheid, naleving van veiligheidsvoorschriften voor voedsel en drank, etc. uitgelicht door middel van diverse presentaties door verschillende sprekers.

Kom ook!

Kom ook en volg diverse presentaties die voor u verzorgd worden! U kunt zich aanmelden via deze link.

Food Sure Summit 2018 banner