IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0… Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig.
ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. We streven naar een Industrial Internet of Things. Kunnen we het maken? Nou en of!

Welke keuzes kun je nu al maken zodat je in de toekomst niet vastloopt? Eén van de voorbeelden is het gebruik maken van een Industrial IoT Gateway (zie LinkedIn artikel van Bert van der Linden), maar er zijn ook andere oplossingen. Wilt u weten wat? Kom dan 8 februari naar dit eenmalige ATS seminar! Ja ik wil deelnemen!

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor iedereen die in hun dagelijkse werk bezig is met technologie, bijvoorbeeld engineers, hoofd TD, monteurs en technisch consultants. Zeker niet alleen voor early adopters, maar ook voor productiebedrijven die voor hun gevoel technisch minder modern zijn.

Programma

09:00 – 09:30 Ontvangst
09:30 – 09:45 Introductie
09:45 – 10:30 Het toverwoord: Internet of…
Bert van der Linden, ATS
10:30 – 10.45 Pauze
10:45 – 11.30 OT-applicatiesInformatie volgt
11:30 – 12:15 Industrial IoT GatewaysBart Pape, Systeme Helmholz
12:15 – 13.00 Lunch
13:00 – 13:45 IIoT Infrastructuur met PLCnext Harm Geurink, Phoenix Contact
13:45 – 14:30 Real IIoT with MQTTInformatie volgt
14:30 – 14:45 Pauze
14:45 – 15.30 Informatie volgtNaam volgt
15:30- 15:45 Afsluiting

Onze agenda wordt binnenkort aangevuld.

Sprekers

Rob Valent, Managing Director (ATS Applied Tech Systems)
RobValent Hij is verantwoordelijk voor 5 regionale vestigingen in de Benelux en is actief betrokken bij technische consultancy projecten, in direct contact met de klant. Bij ATS kreeg hij de mogelijkheid om zijn opgedane kennis en vaardigheden in actie om te zetten als een onafhankelijke solution provider. Specifieke interesses: MES/MOM, Lean & Six Sigma, Kwaliteit, continue verbetering, MES voordeelrealisatie en Industrie 4.0 en Smart Manufacturing.
Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT (ATS Applied Tech Systems)
20160125VHF1 21 BertvdLinden small Hij heeft 25 jaar ervaring in Industrial Automation en Information Technology. Door zijn brede algemene ontwikkeling begrijpt hij beide werelden en zet hij zich persoonlijk in voor de integratie van deze 2 werelden, een vereiste voor het succes van Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing. Hij heeft voor MOMi een succesvolle workshop ontwikkeld voor Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing, dat natuurlijk is gebaseerd op trends binnen de automatisering. .
Bart Pape, Application engineer (Systeme Helmholz)
Bart Pape Informatie volgt.
Harm Geurink, Product Manager Industrial Automation (Phoenix Contact)
Harm Geurink Harm Geurink heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industriële automatisering.
Zijn product verantwoordelijkheid gaat van Industriële Remote IO-systemen via Netwerk Technologie tot en met Besturingssystemen.
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van de industriële besturingssystemen is PLCnext Technology, de basis van het nieuwe, open besturingsplatform van Phoenix Contact.
Deze nieuwe technologie is voorbereid op de eisen voor de IoT-wereld en maakt het parallel werken met de bekende softwaretools alsmede de ontwikkeling van programmacode in zowel IEC 61131-3 als C/ C++ eenvoudig mogelijk. Bovendien kunnen er functies van andere fabrikanten of de Open Source Community in dit automatiseringssysteem worden geïntegreerd om tot één compleet systeem samen te smelten.

Locatie

Het seminar vindt plaats in het Fletcher Hotel in Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.
Plan uw route naar Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort.

Datum

8 februari 2018

Aanmelden

Zorg dat dit eenmalige seminar niet mist! Meld u aan via dit registratieformulier.
U ontvangt een aantal dagen na het aanmelden uw persoonlijke uitnodiging via de email. Wees er snel bij!

Aanmelden kan t/m vrijdag 2 februari 2018, of totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Prijs

Dit seminar wordt u kosteloos aangeboden door ATS Training.
Lunch en consumpties zijn inbegrepen.

Actie!

Wees er snel bij, want de snelste beslissers worden beloond! De eerste vier deelnemers die zich aanmelden krijgen toegang tot de nieuwste ATS Training Industrial IoT Engineer, t.w.v. € 1850,00!


Deelname- en afmeldingsvoorwaarden:
U heeft alleen toegang tot het seminar als u vooraf bent aangemeld via het registratieformulier.
T/m vrijdag 2 februari 2018 kunt u zich zonder kosten afmelden. ATS Training behoudt zich het recht voor om daarna een no-show tarief van € 75 per persoon door te berekenen als tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten. Bij onverhoopte ziekte kunt u zich afmelden via 0529-438310.

Actievoorwaarden:

  • ATS medewerkers zijn uitgesloten van deelname.
  • De winnaars zijn ook daadwerkelijk aanwezig tijdens het seminar. Tijdens het seminar wordt de prijs uitgereikt in de vorm van een voucher.
  • De voucher is niet inwisselbaar voor geld, of voor andere trainingen of services. De voucher is alleen geldig voor de Industrial IoT Engineer training. In open vorm of als bedrijfstraining.
  • De voucher is bedrijfsgebonden. Mocht u geen gebruik willen maken van deze voucher, dan maken wij er graag na overleg iemand anders blij mee.
  • De voucher is een jaar geldig. ATS trainingen gaan door vanaf 4 deelnemers.
  • Indien u akkoord gaat met het ontvangen van de prijs, dan gaat u ermee akkoord dat ATS een foto van u maakt tijdens de training voor promotionele doeleinden. Daarbij worden uw naam en bedrijfsnaam genoemd.