Aankomende 11, 12 en 13 september vindt Elektro Vakbeurs plaats in Evenementenhal Hardenberg. De ontwikkelingen in de E-installatiemarkt gaan razendsnel. Er zijn kansen en uitdagingen genoeg! Ook u krijgt op korte termijn te maken met gebeurtenissen, die een grote impact hebben op u.Om daar goed op voorbereid te zijn, geeft de Elektro Vakbeurs u toegang tot slimme toepassingen van producten en oplossingen, die uw werk makkelijker maken. Ook wordt er actuele informatie gegeven over de markt, waaronder de vele kansen. Neem alleen al ‘het combineren van specialismes’, en het zo effectief mogelijk samenwerken met toeleveranciers en klanten. Elektro Vakbeurs is het enige moment van 2018, waarop u alles hoort wat u behoef.

ATS zal samen met WSCAD Nederland aanwezig zijn. We zijn geïnteresseerd in uw professionele standpunten en kijken uit naar uw komst. U kunt ons vinden op stand #547.

Beursdagen en tijden

De beurs is geopend op dinsdag 11 september, woensdag 12 september en donderdag 13 september 2018 van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Toegangskaarten kunt u gratis krijgen via deze
link.

ElektroVakbeurs 728x90 algemeen