26-10-2017 | Amersfoort (NL)

ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0

Industry 4.0 Smart Manufacturing Automation & IT Manufacturing Execution Systems Product Lifecycle Management (PLM)

ATS nodigt besluitvormers van harte uit voor dit aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken.

Er is de laatste jaren overal veel gesproken over Smart Manufacturing & Industrie 4.0. De meeste organisaties begrijpen de terminologie en onderkennen dat het de manier is om als smart manufacturing leiders hun bedrijven de toekomst binnen te leiden. Maar waar is het belang, wat zijn de grootste uitdagingen, oplossingen en acties die nodig zijn om zich te ontwikkelen in de goede richting? Welke stappen moeten worden genomen, vandaag en in de toekomst?

2017 ATS Round Table Seminar
Neem hieraan deel en help onze consultants bij het formuleren van bedrijf kritische antwoorden op deze vragen en ontmoet andere mensen uit de industrie. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de professionele standpunten van 30 zorgvuldig geselecteerde vertegenwoordigers van de fabrikanten uit de Benelux.

Datum

26 oktober 2017

Locatie

Fletcher Hotel & Restaurant, Amersfoort

Agenda

08:30 – 09:00 Welkom
09:00 – 09:15 Start plenair: Introductie Industrie 4.0 - Digital Factory (Siemens)
09:15 – 10:00 Uitleg van de Round Table setup/ Korte introductie van de 6 onderwerpen per tafel(ATS)
10:00 – 12:30 Roterende Round Table workshops (iedereen/elk onderwerp/tafel c.a. 25 minuten)
  • Automation Trends, IoT (ATS)
  • PLM & MES/MOM en Industrie 4.0 (MOMI)
  • Managing Applications (ATS Teconomy)
  • Security (Siemens)
  • Flexibility (Evologics)
  • Improve Efficiency (cards PLM Solutions)
12:30 – 13:00 Plenaire sessie - afsluitspeech (ATS)
13:30 – 14:30 Lunch
14:30 Netwerken │ Discussies onderling
Onze agenda kan nog veranderen.

Round table gastheren

Pieter Dejonghe, Senior Business Consultant
Pieter DeJonghe smallHij is al meer dan 20 jaar actief op het terrein van product lifecycle management en digital manufacturing. Hij kwam bij Siemens in dienst in 2002 als consultant en solution architect. In 2007 veranderde dat naar een rol binnen business consulting, waarin hij nieuwe en bestaande klanten bij Siemens begeleidt bij hun reis naar digitalisering. Hij heeft zijn sporen verdiend binnen de lucht-en ruimtevaart, de machine en hightech industrieën. Hij helpt bedrijven hun digitale technologische bedrijfswaarde te maximaliseren binnen geavanceerde fabrieksmatige productie omgevingen.
Rob Valent, Managing Director
RobValentHij is verantwoordelijk voor 5 regionale vestigingen in de Benelux en is actief betrokken bij technische consultancy projecten, in direct contact met de klant. Bij ATS kreeg hij de mogelijkheid om zijn opgedane kennis en vaardigheden in actie om te zetten als een onafhankelijke solution provider. Specifieke interesses: MES/MOM, Lean & Six Sigma, Kwaliteit, continue verbetering, MES voordeelrealisatie en Industrie 4.0 en Smart Manufacturing.
Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT
20160125VHF1 21 BertvdLinden smallHij heeft 25 jaar ervaring in Industrial Automation en Information Technology. Door zijn brede algemene ontwikkeling begrijpt hij beide werelden en zet hij zich persoonlijk in voor de integratie van deze 2 werelden, een vereiste voor het succes van Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing. Hij heeft voor MOMi een succesvolle workshop ontwikkeld voor Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing, dat natuurlijk is gebaseerd op trends binnen de automatisering. .
Jan Snoeij, President en Senior Consultant
SnoeijJan (002)Als gedachteleider op zijn gebied, is hij gespecialiseerd in onderwijs en consultatie diensten in het vervaardigen van operationeel beheer. Meer dan 30 jaar, heeft hij bedrijven geholpen hun productie en zakelijke prestaties te verbeteren door het gebruik van informatiesystemen (MES/MOM) en andere innovatieve technologieën (Industrie 4.0). Hij heeft brede ervaring in veel verschillende sectoren, variërend van textiel en kleding, tot metaal, staal, automotive, high-tech elektronica tot voedsel en geneesmiddelen. Ook is Jan actief betrokken bij MESA International als bestuurslid en goedgekeurd als instructeur van het wereldwijde MESA onderwijsprogramma.
Bas Broeren, Managing Director
IMG 9089 BasBroeren smallHij heeft meer dan 10 jaar ervaring in applicatie virtualisering, packaging, levering en management. Als mede-oprichter en CTO van Helion IT-CS was hij verantwoordelijk voor de lange-termijnontwikkeling van Application Lifecycle Management oplossingen voor hun brede clientèle als lokale overheden, ziekenhuizen en financiële instituten. Hij ontwierp en bouwde SBC, VDI en Cloud oplossingen op basis van Vmware, Citrix en Microsoft technologieën. Voorheen was hij technisch adviseur voor de bedrijfsautomatisering infrastructuren bij Getronics-Pink Roccade (nu welbekend als KPN Consulting) en was hij verantwoordelijk voor het verlagen van de ROI op klant en applicatie leveringsmodellen.
Zeljko Simic, Head of Digital Factory - Factory Automation -
ZeljkoSimic smallHij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de industriële automatiserings industrie. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de “Factory Automation Business Unit” binnen Siemens – Digital Factory. In het verleden was hij Product Manager van SCADA producten en industriële communicatie en netwerk componenten. Cyber security was altijd één van zijn belangrijke verantwoordelijkheden.
Bart Demaegdt, DCS / Digitalization Technology Manager
Bart Demaegdt smallHij is meer dan 20 jaar actief bij Siemens en is altijd verbonden geweest met industriële automatisering en IT. Wat hem fascineert en motiveert zijn de nieuwe innovaties en het implementeren ervan als toegevoegde waarde in verschillende industrieën.
Digitalisering is zijn belangrijkste werkdomein geworden. Zoals hij zelf zegt:” Ik ben te oud om digitale genen te hebben, maar dit wordt gecompenseerd door de honger naar de toegevoegde waarde van de huidige technologie. Voor meer informatie over hem, verwijst hij u graag naar zijn LinkedIn- account.
Martijn Donkersloot, Sales Manager Advanced Planning & Scheduling
MartijnDonkerslootIn de afgelopen 15 jaar bezocht hij honderden productiebedrijven om hen te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren door het gebruik van verschillende oplossingen, zoals ERP / Business Intelligence en Business Process Management. Al 5 jaar is hij gespecialiseerd in geavanceerde Planning & Scheduling en adviseert hij hoe flexibeler te worden ten opzichte van klanten in dynamische productie omgevingen.
Wim Poirters, Business Development Manager
WimPoirtersHij heeft 15 jaar ervaring in Product Lifecycle oplossingen en is gespecialiseerd in de transformatie van Configure-to-Order & Engineer-to-Order gerelateerde verkoop, ontwikkeling en productieprocessen. Zijn team van digitale productie consultants helpt organisaties om de "smart factory" op te starten en verstrekken deskundige studies op het gebied van materiaal behandeling, optimalisatie van assemblages, robotica en virtuele inbedrijfstelling. Voor cards PLM Solutions was hij productmanager bij de RBD groep, die verantwoordelijk is voor het uitbrengen op de markt van configuratie management-technologie, toegepast in verschillende ontwikkelings- en productieprocessen.

Publiek

Dit seminar is gericht op de discrete- en procesindustrie en is bestemd voor managers op C-, VP-, Director- level (CEO, CTO, COO, etc.) in een bedrijf.

Het ATS/ Siemens Round Table Seminar wordt u kosteloos aangeboden.

Wees op tijd, want de plaatsen zijn zeer beperkt. Reserveer daarom snel uw plaats om ervoor te zorgen, dat u erbij bent.

Gelieve het online registratieformulier in te vullen. Na uw registratie ontvangt u een bevestiging met nadere details.

*Opmerking: ATS houdt zich het recht voor om bij no-show een tarief van 75 euro per persoon door te berekenen als tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten.

Image: Yabsody; flickr.com (CC BY 2 .0)

Read more

ATS Strengthens in Robotics and Smart Manufacturing Automation by Acquiring H & G Systems Ltd. in Scotland

ATS Strengthens in Robotics and Smart Manufacturing Automation by Acquiring H & G Systems Ltd. in Scotland
ATS is pleased to announce that it has acquired H & G Systems Ltd. based in Edinburgh, Scotland, UK. H & G Systems specialise in system integration, industrial automation, motion control and complex robotics giving them unique access to many customers. The full team at H & G Systems will continue to serve customers under the name of ATS Applied Tech Systems Scotland Ltd. together with the original team members of ATS in the UK.
ATS versterkt positie in robotica en Smart Manufacturing Automation door overname H & G Systems

ATS versterkt positie in robotica en Smart Manufacturing Automation door overname H & G Systems
ATS Global B.V. kondigt de overname aan van H&G Systems Ltd, gelegen in Edinburgh, Schotland, het Verenigd Koninkrijk. H & G Systems is gespecialiseerd in systeemintegratie, industriële automatisering, motion control en geavanceerde robotica, die hen unieke toegang geeft tot vele klanten. Onder de naam ATS Applied Tech Systems Scotland Ltd. zal het volledige team van H & G Systems de klanten, in samenwerking met de oorspronkelijke teamleden van ATS, in het Verenigd Koninkrijk, blijven ondersteunen.
SPS IPC Drives: Electric Automation - Systems and Components

SPS IPC Drives: Electric Automation - Systems and Components
The trade fair will be held from 28 till 30 November 2017 in Nuremberg. Watch this space, more info will be added later.
ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0

ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0
ATS nodigt besluitvormers van harte uit voor dit deze aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken.


ATS Nederland

NL-7722 RS Dalfsen
+31 (0)529 - 43 83 10
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
NL-6001 AC Weert
+31 (0)495 - 46 21 90
3161 GD Rhoon
+31 (0)10 - 501 32 77
3251 LE Stellendam
+31 (0)187 491126
1171 PK Badhoevedorp
085-5000 100
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
Contact

Meer ...

Upcoming Events: Nederland

ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0
ATS nodigt besluitvormers van harte uit voor dit deze aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken. >>>
ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0
ATS nodigt besluitvormers van harte uit voor dit aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken. >>>

31-10-2017

Gorinchem (NL)

MetaVak 2017
Drie dagen lang is Evenementenhal Gorinchem een ontmoetingsplatform voor bedrijven uit de verspanende- en niet verspanende industrie. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

15-11-2017

Veldhoven (NL)

Precisiebeurs 2017
Op 15 en 16 november 2017 vindt de 17e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven. >>>

13-12-2017

's-Hertogenbosch (NL)

AgriFoodTech Vakbeurs & Congres 2017
Please watch this page, further information will be added later... >>>

Upcoming Events: Smart Manufacturing & Industry 4.0 Online

ATS Inspect Webinar: Defect, Scrap and Rework Analysis Software
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS Inspect Webinar - Manufacturing Quality and Data Collection
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS CM4D Webinar - 3D Inspection Data Management, Analysis and Reporting
We would like to invite you to one of our free webinar demonstrations. Please see the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS SPC Webinar: Shop Floor Variable Data Capture and Real Time Analysis
Learn how you can collect measurements from hand held instruments through to dedicated transducer fixtures to provide real time evaluation of measuring processes. >>>
ATS ADOS Webinar - Industry 4.0 and Smart Manufacturing
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS CM4D Webinar: 3D Inspection and Analysis
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>

Upcoming Events: ATS Smart Manufacturing & Industry 4.0 World Tour

ATS Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>
ATS Knowledge Day - Steps to Industry 4.0 for Irish Manufacturing
ATS Ireland is running a Knowledge Day on the 28th of September. >>>
ATS Knowledge Day – Smart Manufacturing and Industry 4.0
ATS is running a Knowledge Day focusing on Smart Manufacturing, Industry 4.0, modern and future manufacturing processes on 4th October in Coventry. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

25-10-2017

Sydney (AU)

Sydney Technology Expo
ATS Applied Tech Systems is pleased to join Technology Expo in Sydney which is being organized by the Institute of Instrumentation Control and Automation (IICA). >>>

25-10-2017

Singapore (SG)

Manufacturing Solutions Expo (MSE) 2017
ATS Global B.V. is proud to announce that our Group Chairman & CTO, Mr. Mike James will be a guest speaker at MSE2017 held between 25 and 27 October 2017 at Suntec Singapore Convention & Exhibition Centre in Singapore. >>>
ATS Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Watch this page please, further information will be added later. >>>
Digitalising Manufacturing Conference 2017
Along with global leading experts in digital manufacturing ATS will be co-hosting a 2-day conference which will take place on October 30th & 31st in Coventry. >>>
ATS Knowledge Day - Průmysl 4.0 a Smart Manufacturing
Rádi bychom Vás pozvali na ATS Knowledge Day věnovaný Průmyslu 4.0 a chytrým továrnám, který jsme se po úspěšném minulém ročníku rozhodli zopakovat. Tentokrát se setkáme v Chomutově. >>>

02-11-2017

NEC (UK)

Advanced Manufacturing Show
ATS is pleased to join a highly focused Advanced Manufacturing Show - On November 1 & 2 at the NEC, Birmingham, Advanced Engineering will host multiple co-located show zones, providing the largest collection of supply chain opportunities, technology case studies and innovation partnerships under one roof. >>>

08-11-2017

Minneapolis, MN (US)

Medical Design & Manufacturing (MD&M) Minneapolis
Join ATS at the biggest medtech event in a thriving industry hub and discuss with us what ATS, as an independent solution provider for digital transformation, has to offer to the medtech industry. >>>

13-11-2017

Berlin (DE)

Global Automation Innovation Summit
Mike James, Chairman and CTO of ATS Global B.V., and Jan Snoeij, President of Manufacturing Operations Management Institute, to speak at the 2-day summit in Berlin. >>>
ATS Aerospace Knowledge Day – Smart Manufacturing and Industry 4.0
ATS is running a Knowledge Day focusing on Smart Manufacturing and Industry 4.0 modern and future manufacturing processes within the Aerospace Industry on 21st November in Coventry. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
SPS IPC Drives: Electric Automation - Systems and Components
The trade fair will be held from 28 till 30 November 2017 in Nuremberg. Watch this space, more info will be added later. >>>
European Manufacturing Strategies Summit
ATS Global B.V. is proud to attend and to contribute to the event also in 2017. Summit is taking place between 27 - 29 November in Maritim Hotel in Berlin. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>