26-10-2017 | Amersfoort (NL)

ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0

Industry 4.0 Smart Manufacturing Automation & IT Manufacturing Execution Systems Product Lifecycle Management (PLM)

ATS nodigt besluitvormers van harte uit voor dit aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken.

Er is de laatste jaren overal veel gesproken over Smart Manufacturing & Industrie 4.0. De meeste organisaties begrijpen de terminologie en onderkennen dat het de manier is om als smart manufacturing leiders hun bedrijven de toekomst binnen te leiden. Maar waar is het belang, wat zijn de grootste uitdagingen, oplossingen en acties die nodig zijn om zich te ontwikkelen in de goede richting? Welke stappen moeten worden genomen, vandaag en in de toekomst?

2017 ATS Round Table Seminar
Neem hieraan deel en help onze consultants bij het formuleren van bedrijf kritische antwoorden op deze vragen en ontmoet andere mensen uit de industrie. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de professionele standpunten van 30 zorgvuldig geselecteerde vertegenwoordigers van de fabrikanten uit de Benelux.

Datum

26 oktober 2017

Locatie

Fletcher Hotel & Restaurant, Amersfoort

Agenda

08:30 – 09:00 Welkom
09:00 – 09:15 Start plenair: Introductie Industrie 4.0 - Digital Factory (Siemens)
09:15 – 10:00 Uitleg van de Round Table setup/ Korte introductie van de 6 onderwerpen per tafel(ATS)
10:00 – 12:30 Roterende Round Table workshops (iedereen/elk onderwerp/tafel c.a. 25 minuten)
  • Automation Trends, IoT (ATS)
  • PLM & MES/MOM en Industrie 4.0 (MOMI)
  • Managing Applications (ATS Teconomy)
  • Security (Siemens)
  • Flexibility (Evologics)
  • Improve Efficiency (cards PLM Solutions)
12:30 – 13:00 Plenaire sessie - afsluitspeech (ATS)
13:30 – 14:30 Lunch
14:30 Netwerken │ Discussies onderling
Onze agenda kan nog veranderen.

Round table gastheren

Pieter Dejonghe, Senior Business Consultant
Pieter DeJonghe smallHij is al meer dan 20 jaar actief op het terrein van product lifecycle management en digital manufacturing. Hij kwam bij Siemens in dienst in 2002 als consultant en solution architect. In 2007 veranderde dat naar een rol binnen business consulting, waarin hij nieuwe en bestaande klanten bij Siemens begeleidt bij hun reis naar digitalisering. Hij heeft zijn sporen verdiend binnen de lucht-en ruimtevaart, de machine en hightech industrieën. Hij helpt bedrijven hun digitale technologische bedrijfswaarde te maximaliseren binnen geavanceerde fabrieksmatige productie omgevingen.
Rob Valent, Managing Director
RobValentHij is verantwoordelijk voor 5 regionale vestigingen in de Benelux en is actief betrokken bij technische consultancy projecten, in direct contact met de klant. Bij ATS kreeg hij de mogelijkheid om zijn opgedane kennis en vaardigheden in actie om te zetten als een onafhankelijke solution provider. Specifieke interesses: MES/MOM, Lean & Six Sigma, Kwaliteit, continue verbetering, MES voordeelrealisatie en Industrie 4.0 en Smart Manufacturing.
Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT
20160125VHF1 21 BertvdLinden smallHij heeft 25 jaar ervaring in Industrial Automation en Information Technology. Door zijn brede algemene ontwikkeling begrijpt hij beide werelden en zet hij zich persoonlijk in voor de integratie van deze 2 werelden, een vereiste voor het succes van Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing. Hij heeft voor MOMi een succesvolle workshop ontwikkeld voor Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing, dat natuurlijk is gebaseerd op trends binnen de automatisering. .
Jan Snoeij, President en Senior Consultant
SnoeijJan (002)Als gedachteleider op zijn gebied, is hij gespecialiseerd in onderwijs en consultatie diensten in het vervaardigen van operationeel beheer. Meer dan 30 jaar, heeft hij bedrijven geholpen hun productie en zakelijke prestaties te verbeteren door het gebruik van informatiesystemen (MES/MOM) en andere innovatieve technologieën (Industrie 4.0). Hij heeft brede ervaring in veel verschillende sectoren, variërend van textiel en kleding, tot metaal, staal, automotive, high-tech elektronica tot voedsel en geneesmiddelen. Ook is Jan actief betrokken bij MESA International als bestuurslid en goedgekeurd als instructeur van het wereldwijde MESA onderwijsprogramma.
Bas Broeren, Managing Director
IMG 9089 BasBroeren smallHij heeft meer dan 10 jaar ervaring in applicatie virtualisatie, packaging, deployment en management. Als mede-oprichter en CTO van Helion IT-CS was hij verantwoordelijk voor de lange-termijnontwikkeling van Application Lifecycle Management oplossingen voor hun brede clientèle als lokale overheden, ziekenhuizen en financiële instituten. Hij ontwierp en bouwde SBC, VDI en Cloud oplossingen op basis van Vmware, Citrix en Microsoft technologieën. Voorheen was hij technisch consultant voor de bedrijfsautomatisering infrastructuren bij Getronics-Pink Roccade (nu welbekend als KPN Consulting) en was hij verantwoordelijk voor het verlagen van de ROI op werkplek en applicatie delivery oplossingen.
Zeljko Simic, Head of Digital Factory - Factory Automation -
ZeljkoSimic smallHij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de industriële automatiserings industrie. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de “Factory Automation Business Unit” binnen Siemens – Digital Factory. In het verleden was hij Product Manager van SCADA producten en industriële communicatie en netwerk componenten. Cyber security was altijd één van zijn belangrijke verantwoordelijkheden.
Bart Demaegdt, DCS / Digitalization Technology Manager
Bart Demaegdt smallHij is meer dan 20 jaar actief bij Siemens en is altijd verbonden geweest met industriële automatisering en IT. Wat hem fascineert en motiveert zijn de nieuwe innovaties en het implementeren ervan als toegevoegde waarde in verschillende industrieën.
Digitalisering is zijn belangrijkste werkdomein geworden. Zoals hij zelf zegt:” Ik ben te oud om digitale genen te hebben, maar dit wordt gecompenseerd door de honger naar de toegevoegde waarde van de huidige technologie. Voor meer informatie over hem, verwijst hij u graag naar zijn LinkedIn- account.
Martijn Donkersloot, Sales Manager Advanced Planning & Scheduling
MartijnDonkerslootIn de afgelopen 15 jaar bezocht hij honderden productiebedrijven om hen te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren door het gebruik van verschillende oplossingen, zoals ERP / Business Intelligence en Business Process Management. Al 5 jaar is hij gespecialiseerd in geavanceerde Planning & Scheduling en adviseert hij hoe flexibeler te worden ten opzichte van klanten in dynamische productie omgevingen.
Auke Nieuwenhuis, Business Development Consultant
Auke Nieuwenhuis smallHij heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van digital manufacturing. Hij heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgebouwd in de CPG, de automotive en de proces industrie. In 2007 kwam hij in dienst bij cards PLM Solutions als junior simulatie consultant. In de loop van de jaren heeft hij zich ontwikkeld tot expert Discrete Event Simulation/Process Simulation. Vanuit zijn rol als Business Development Consultant adviseert hij diverse klanten in de discrete en continue industrie bij het inrichten en optimaliseren van material handling, assemblage, warehousing, automatisering en virtuele inbedrijfstelling.

Publiek

Dit seminar is gericht op de discrete- en procesindustrie en is bestemd voor managers op C-, VP-, Director- level (CEO, CTO, COO, etc.) in een bedrijf.

Het ATS/ Siemens Round Table Seminar wordt u kosteloos aangeboden.

Wees op tijd, want de plaatsen zijn zeer beperkt. Reserveer daarom snel uw plaats om ervoor te zorgen, dat u erbij bent.

Gelieve het online registratieformulier in te vullen. Na uw registratie ontvangt u een bevestiging met nadere details.

*Opmerking: ATS houdt zich het recht voor om bij no-show een tarief van 75 euro per persoon door te berekenen als tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten.

Image: Yabsody; flickr.com (CC BY 2 .0)

Read more

Is Industry 4.0 or Smart Manufacturing the real medicine for ongoing legislation adjustments in the medical device industry?

Is Industry 4.0 or Smart Manufacturing the real medicine for ongoing legislation adjustments in the medical device industry?
It seems so according to latest developments. But there is also an aspect of competition that forces the majority of manufacturers to think more and more innovative and implement new approaches to take the leading position in the market.
ATS versterkt positie in robotica en Smart Manufacturing Automation door overname H & G Systems

ATS versterkt positie in robotica en Smart Manufacturing Automation door overname H & G Systems
ATS Global B.V. kondigt de overname aan van H&G Systems Ltd, gelegen in Edinburgh, Schotland, het Verenigd Koninkrijk. H & G Systems is gespecialiseerd in systeemintegratie, industriële automatisering, motion control en geavanceerde robotica, die hen unieke toegang geeft tot vele klanten. Onder de naam ATS Applied Tech Systems Scotland Ltd. zal het volledige team van H & G Systems de klanten, in samenwerking met de oorspronkelijke teamleden van ATS, in het Verenigd Koninkrijk, blijven ondersteunen.
ATS Germany at Control 2017

ATS Germany at Control 2017
942 exhibitors from 31 countries and 29,417 registered visitors from 106 countries – from 9th to 12th May, 2017, the international "Control" fair held in Stuttgart presented insights about the latest developments and inventions to those who are looking for new dimensions in quality assurance. According to a press release from P.E. Schall GmbH & Co. KG, the fair organiser, this year's Control did credit to its status as one of the world's leading trade fairs.
ATS/ Siemens Round Table Seminar - Introductie gastheren

ATS nodigt de volgende table hosts uit om de gesprekken tijdens dit aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken, te begeleiden.


ATS Nederland

NL-7722 RS Dalfsen
+31 (0)529 - 43 83 10
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
NL-6001 AC Weert
+31 (0)495 - 46 21 90
3161 GD Rhoon
+31 (0)10 - 501 32 77
3251 LE Stellendam
+31 (0)187 491126
2132 JC Hoofddorp
085-5000 100
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
Contact

Meer ...

Upcoming Events: Nederland

13-12-2017

's-Hertogenbosch (NL)

AgriFoodTech Vakbeurs & Congres 2017
Technologische innovaties bepalen toekomst Agri & Food. Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting… De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. >>>
IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0... Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig. ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. >>>

Upcoming Events: Smart Manufacturing & Industry 4.0 Online

ATS CM4D Webinar: 3D Inspection and Analysis
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>

Upcoming Events: ATS Smart Manufacturing & Industry 4.0 World Tour

ATS Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
SPS IPC Drives: Electric Automation - Systems and Components
Electric automation technology and SPC IPC Drives as well as applications for Smart Manufacturing / Industry 4.0, Quality, IIoT, Cloud, Big Data and Cybersecurity; all these subjects and more will be opened for a discussion at our booth during the 3-day international exhibition in Nürnberg. >>>
SPS IPC Drives: Electrische automatisering – systemen en componenten
Electrische automatiseringstechnologie en SPS IPC Drives evenals de toepassingen voor Smart Manufacturing/ Industrie 4.0, kwaliteit, IoT, Cloud, Big Data en Cybersecurity; al deze onderwerpen en meer zullen besproken worden op onze stand, tijdens de 3-daagse internationale tentoonstelling in Neurenberg, Duitsland. >>>
European Manufacturing Strategies Summit
ATS Global B.V. is proud to attend and to contribute to the event also in 2017. Summit is taking place between 27 - 29 November in Maritim Hotel in Berlin. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>
ManuTalk: Excellence in Manufacturing & Innovative Technologies
ATS Global B.V. is pleased to announce Jan Snoeij, President of Manufacturing Operations Management Institute, will speak at the summit that brings together some of the most influential practitioners across the Global Industrial Manufacturing sector. >>>

09-12-2017

Jakarta (ID)

Manufacturing Indonesia 2017
ATS Applied Tech Systems PTE Ltd. will showcase Manufacturing IT Solutions for Digital Transformation during the exhibition which takes place at Jakarta International Expo from 6 til 9 December 2017. >>>
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing und Industrie 4.0
Seit mittlerweile 6 Jahren lädt ATS Global mit dem Knowledge Day weltweit produzierende Unternehmen länderspezifisch ein, um sich an diesem Tag über Lösungen im Bereich intelligente Automatisierung, Qualitätsmanagement und industrielle IT zu informieren und auszutauschen. Nun lädt auch ATS Deutschland zum Knowledge Day ein! Lassen Sie sich von unseren Experten praktische Aspekte rund um Smart Manufacturing und Industrie 4. >>>