19-10-2017 | Mechelen (BE)

ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0

Industry 4.0 Smart Manufacturing Automation & IT Manufacturing Execution Systems Product Lifecycle Management (PLM)

ATS nodigt besluitvormers van harte uit voor dit deze aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken.

Er is de laatste jaren overal veel gesproken over Smart Manufacturing & Industrie 4.0. De meeste organisaties begrijpen de terminologie en onderkennen dat het de manier is om als smart manufacturing leiders hun bedrijven de toekomst binnen te leiden. Maar waar is het belang, wat zijn de grootste uitdagingen, oplossingen en acties die nodig zijn om zich te ontwikkelen in de goede richting? Welke stappen moeten worden genomen, vandaag en in de toekomst?

2017 ATS Round Table Seminar
Neem hieraan deel en help onze consultants bij het formuleren van bedrijf kritische antwoorden op deze vragen en ontmoet andere mensen uit de industrie. U zult uw standpunten delen met 30 zorgvuldig geselecteerde vertegenwoordigers van de fabrikanten, met o.a. Flanders Make, Nitto België, Bekaert Engineering, Saint-Gobain, Sirris België en nog anderen.

Datum

19 oktober 2017

Locatie

Technopolis, Mechelen

Agenda

08:30 – 09:00 Welkom
09:00 – 09:15 Start plenair: Introductie Industrie 4.0 - Digital Factory (Siemens)
09:15 – 10:00 Uitleg van de Round Table setup/ Korte introductie van de 6 onderwerpen per tafel(ATS)
10:00 – 12:30 Roterende Round Table workshops (iedereen/elk onderwerp/tafel c.a. 25 minuten)
  • Automation Trends, IoT (ATS)
  • PLM & MES/MOM en Industrie 4.0 (MOMI)
  • Managing Applications (ATS Teconomy)
  • Security (Siemens)
  • Flexibility (Evologics)
  • Improve Efficiency (cards PLM Solutions)
12:30 – 13:00 Plenaire sessie - afsluitspeech (ATS)
13:30 – 14:30 Lunch
14:30 Netwerken │ Discussies onderling
Onze agenda kan nog veranderen.

Round table gastheren

Pieter Dejonghe, Senior Business Consultant
Pieter DeJonghe smallHij is al meer dan 20 jaar actief op het terrein van product lifecycle management en digital manufacturing. Hij kwam bij Siemens in dienst in 2002 als consultant en solution architect. In 2007 veranderde dat naar een rol binnen business consulting, waarin hij nieuwe en bestaande klanten bij Siemens begeleidt bij hun reis naar digitalisering. Hij heeft zijn sporen verdiend binnen de lucht-en ruimtevaart, de machine en hightech industrieën. Hij helpt bedrijven hun digitale technologische bedrijfswaarde te maximaliseren binnen geavanceerde fabrieksmatige productie omgevingen.
Rob Valent, Managing Director
RobValentHij is verantwoordelijk voor 5 regionale vestigingen in de Benelux en is actief betrokken bij technische consultancy projecten, in direct contact met de klant. Bij ATS kreeg hij de mogelijkheid om zijn opgedane kennis en vaardigheden in actie om te zetten als een onafhankelijke solution provider. Specifieke interesses: MES/MOM, Lean & Six Sigma, Kwaliteit, continue verbetering, MES voordeelrealisatie en Industrie 4.0 en Smart Manufacturing.
Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT
20160125VHF1 21 BertvdLinden smallHij heeft 25 jaar ervaring in Industrial Automation en Information Technology. Door zijn brede algemene ontwikkeling begrijpt hij beide werelden en zet hij zich persoonlijk in voor de integratie van deze 2 werelden, een vereiste voor het succes van Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing. Hij heeft voor MOMi een succesvolle workshop ontwikkeld voor Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing, dat natuurlijk is gebaseerd op trends binnen de automatisering. .
Jan Snoeij, President en Senior Consultant
SnoeijJan (002)Als gedachteleider op zijn gebied, is hij gespecialiseerd in onderwijs en consultatie diensten in het vervaardigen van operationeel beheer. Meer dan 30 jaar, heeft hij bedrijven geholpen hun productie en zakelijke prestaties te verbeteren door het gebruik van informatiesystemen (MES/MOM) en andere innovatieve technologieën (Industrie 4.0). Hij heeft brede ervaring in veel verschillende sectoren, variërend van textiel en kleding, tot metaal, staal, automotive, high-tech elektronica tot voedsel en geneesmiddelen. Ook is Jan actief betrokken bij MESA International als bestuurslid en goedgekeurd als instructeur van het wereldwijde MESA onderwijsprogramma.
Bas Broeren, Managing Director
IMG 9089 BasBroeren smallHij heeft meer dan 10 jaar ervaring in applicatie virtualisatie, packaging, deployment en management. Als mede-oprichter en CTO van Helion IT-CS was hij verantwoordelijk voor de lange-termijnontwikkeling van Application Lifecycle Management oplossingen voor hun brede clientèle als lokale overheden, ziekenhuizen en financiële instituten. Hij ontwierp en bouwde SBC, VDI en Cloud oplossingen op basis van Vmware, Citrix en Microsoft technologieën. Voorheen was hij technisch consultant voor de bedrijfsautomatisering infrastructuren bij Getronics-Pink Roccade (nu welbekend als KPN Consulting) en was hij verantwoordelijk voor het verlagen van de ROI op werkplek en applicatie delivery oplossingen.
Zeljko Simic, Head of Digital Factory - Factory Automation -
ZeljkoSimic smallHij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de industriële automatiserings industrie. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de “Factory Automation Business Unit” binnen Siemens – Digital Factory. In het verleden was hij Product Manager van SCADA producten en industriële communicatie en netwerk componenten. Cyber security was altijd één van zijn belangrijke verantwoordelijkheden.
Bart Demaegdt, DCS / Digitalization Technology Manager
Bart Demaegdt smallHij is meer dan 20 jaar actief bij Siemens en is altijd verbonden geweest met industriële automatisering en IT. Wat hem fascineert en motiveert zijn de nieuwe innovaties en het implementeren ervan als toegevoegde waarde in verschillende industrieën.
Digitalisering is zijn belangrijkste werkdomein geworden. Zoals hij zelf zegt:” Ik ben te oud om digitale genen te hebben, maar dit wordt gecompenseerd door de honger naar de toegevoegde waarde van de huidige technologie. Voor meer informatie over hem, verwijst hij u graag naar zijn LinkedIn- account.
Martijn Donkersloot, Sales Manager Advanced Planning & Scheduling
MartijnDonkerslootIn de afgelopen 15 jaar bezocht hij honderden productiebedrijven om hen te helpen hun bedrijfsprestaties te verbeteren door het gebruik van verschillende oplossingen, zoals ERP / Business Intelligence en Business Process Management. Al 5 jaar is hij gespecialiseerd in geavanceerde Planning & Scheduling en adviseert hij hoe flexibeler te worden ten opzichte van klanten in dynamische productie omgevingen.
Auke Nieuwenhuis, Business Development Consultant
Auke Nieuwenhuis smallHij heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van digital manufacturing. Hij heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgebouwd in de CPG, de automotive en de proces industrie. In 2007 kwam hij in dienst bij cards PLM Solutions als junior simulatie consultant. In de loop van de jaren heeft hij zich ontwikkeld tot expert Discrete Event Simulation/Process Simulation. Vanuit zijn rol als Business Development Consultant adviseert hij diverse klanten in de discrete en continue industrie bij het inrichten en optimaliseren van material handling, assemblage, warehousing, automatisering en virtuele inbedrijfstelling.

Publiek

Dit seminar is gericht op de discrete- als procesindustrie en is bestemd voor managers op C-, VP-, Director- level (CEO, CTO, COO, etc.) en managers op production- automation- engineering- quality- plant- management-level in een bedrijf.

Het ATS/ Siemens Round Table Seminar wordt u kosteloos aangeboden.

Wees op tijd, want de plaatsen zijn zeer beperkt. Reserveer daarom snel uw plaats om ervoor te zorgen, dat u erbij bent.

Gelieve het online registratieformulier in te vullen. Na uw registratie ontvangt u een bevestiging met nadere details.

*Opmerking: ATS houdt zich het recht voor om bij no-show een tarief van 75 euro per persoon door te berekenen als tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten.

Image: Yabsody; flickr.com (CC BY 2 .0)

Read more

ATS/ Siemens Round Table Seminar - Introductie gastheren

ATS nodigt de volgende table hosts uit om de gesprekken tijdens dit aankomende interactieve seminar, waarbij de praktische aspecten in de wereld van Smart Manufacturing & Industrie 4.0 worden besproken, te begeleiden.
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing and Industry 4.0

ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later...
Indumation 2018

Indumation 2018
INE 2018 is de 3e editie van dit VIP-networkevent rondom automatiseren, optimaliseren , innoveren en digitaliseren. Dit high-end networkevent is een eendaagse meeting waar zowat 100 technologiepartners op amper één namiddag en avond ruim 1200 strategische beslissingsnemers verwelkomen op een techno-innovation tour van formaat. Het management van de technologiepartners staan open voor verrijkende en oriënterende gesprekken met beslissingsnemers die aan de vooravond staan van een aantal doorslaggevende strategische beslissingen omtrent innoveren en automatiseren. Er zal gesproken worden over de uitdagingen, benchmarks, opportuniteiten en kosten die een innovatie- of automatiseringsproject met zich meebrengen.


ATS Nederland

NL-7722 RS Dalfsen
+31 (0)529 - 43 83 10
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
NL-6001 AC Weert
+31 (0)495 - 46 21 90
3161 GD Rhoon
+31 (0)10 - 501 32 77
3251 LE Stellendam
+31 (0)187 491126
2132 JC Hoofddorp
+31 (0)85 - 5000 100
P.O. Box 4993; NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
Contact

Meer ...

Upcoming Events: Nederland

IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0... Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig. ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. >>>

22-02-2018

Leuven (BE)

Indumation 2018
INE 2018 is de 3e editie van dit VIP-networkevent rondom automatiseren, optimaliseren , innoveren en digitaliseren. Dit high-end networkevent is een eendaagse meeting waar zowat 100 technologiepartners op amper één namiddag en avond ruim 1200 strategische beslissingsnemers verwelkomen op een techno-innovation tour van formaat. >>>
ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0
More information will follow... >>>

20-03-2018

Utrecht (NL)

TechniShow 2018

16-04-2018

Amsterdam (NL)

Food Sure Safety & Quality Summit 2018
More information will follow... >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready. >>>
Technische Industriële Vakbeurs 2018
More information will follow... >>>

30-10-2018

TBD (NL)

MetaVak 2018
More information will follow... >>>

Upcoming Events: Smart Manufacturing & Industry 4.0 Online

ATS CM4D Webinar- Gestión de Datos de Inspección en 3D, Análisis y Reportes
Es un gran honor invitarle de manera gratuita a nuestro webinar de demostración. Por favor vea el botón al final de esta página para mayor información acerca de este evento. >>>
ATS CM4D Webinar - 3D Inspection and Analysis
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS SPC Webinar - Real Time SPC and Precision Measurement System
Learn how you can collect, analyze and report your manufacturing data by using a real time statistical process control and precision measurement system with unlimited number of measuring devices. >>>
ATS Inspect Webinar - Visual Quality Operations Management
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS Inspect Webinar - Visual Quality Operations Management
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS CM4D Webinar - 3D Inspection Data Management, Analysis and Reporting
We would like to invite you to one of our free webinar demonstrations. Please see the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS SPC Webinar - Shop Floor Variable Data Capture and Real Time Analysis
Learn how you can collect measurements from hand held instruments through to dedicated transducer fixtures to provide real time evaluation of measuring processes. >>>

Upcoming Events: ATS Smart Manufacturing & Industry 4.0 World Tour

ATS Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
National Manufacturing Conference & Exhibition
Join us at the 2018 National Manufacturing Conference & Exhibition on the 31st of January 2018. >>>

27-02-2018

San Francisco (US)

MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

13-03-2018

Ostrava (CZ)

Veletrh Kariéra PLUS 2018
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava organizuje ve svém kampusu dne 13. března již 11. veletrh pracovních nabídek. >>>
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing und Industrie 4.0
Seit mittlerweile 6 Jahren lädt ATS Global mit dem Knowledge Day weltweit produzierende Unternehmen länderspezifisch ein, um sich an diesem Tag über Lösungen im Bereich intelligente Automatisierung, Qualitätsmanagement und industrielle IT zu informieren und auszutauschen. Aufgrund des hohen Interesses lädt ATS Deutschland nun zum wiederholten Mal zum Knowledge Day mit dem Thema "Smart Manufacturing und Industrie 4. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

30-03-2018

Coventry (UK)

MESA Round Table Event
Please watch this page, further information will be added later... >>>

01-04-2018

Kuala Lumpur (MY)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
American Foundry Society CastExpo18 & Metalcasting Congress
ATS Applied Tech Systems LLC will be exhibiting at American Foundry Society CastExpo & Metalcasting Congress 2018. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

13-04-2018

Birmingham (UK)

MACH 2018
Please watch this page, further information will be added later... >>>
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>

30-04-2018

Boston, MA (US)

Smart Manufacturing Experience
Visit us at our booth at the Smart Manufacturing Experience 2018 in Boston, MA. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>

17-05-2018

Sydney (AU)

CeBIT Australia
ATS Applied Tech Systems will be exhibiting at CeBIT Australia 2018 at the International Convention Centre in Sydney. The exhibition will run from 15th to 17th of May. >>>

14-06-2018

New York (US)

MD&M East 2018
Please watch this page, further information will be added later... >>>

01-07-2018

Bangkok (Thailand)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

01-08-2018

Singapore (SG)

ATS Knowledge Day for Medtech
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

22-08-2018

Atlanta, GA (US)

The International Woodworking Fair
Please watch this page, further information will be added later... >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

18-09-2018

Folsom, CA (US)

Ignition Conference
Please watch this page, further information will be added later... >>>

30-09-2018

Coventry (UK)

MESA Round Table Event
Please watch this page, further information will be added later... >>>
The International BoatBuilders’ Exhibition & Conference
Please watch this page, further information will be added later... >>>
ATS Automotive Knowledge Day – Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

18-10-2018

Singapore (SG)

Industrial Transformation Asia Pacific
ATS in Singapore is pleased to announce their attendance to the show where we would like to talk to you about upcoming challenges in the world of Manufacturing IT and present solutions that can support manufacturers on their journey to digital transformation. >>>

22-10-2018

San Diego, CA (US)

American Manufacturing Summit
ATS Applied Tech Systems LLC will join one of the biggest leadership-focused meetings - the American Manufacturing Summit. Summit is taking place between October 22-23 in San Diego. >>>

31-10-2018

Minneapolis, MN (US)

MD&M Minneapolis
Please watch this page, further information will be added later... >>>

31-10-2018

Coventry (UK)

Industry 4.0 Conference
Please watch this page, further information will be added later... >>>
ATS Knowledge Day - Průmysl 4.0 a Smart Manufacturing
Rádi bychom vás pozvali na třetí ročník ATS Knowledge Day věnovaný chytrým továrnám a Průmyslu 4.0. Podělíme se s vámi o zkušenosti se zaváděním výrobních informačních systémů MES v průmyslových podnicích a představíme Vám softwarová řešení, která vyvíjejí inženýři ATS pro chytré továrny a Průmysl 4.0. >>>

06-11-2018

Atlanta, GA (US)

FabTech
Please watch this page, further information will be added later... >>>

28-11-2018

Louisville, KY (US)

The National RV Trade Show
Please watch this page, further information will be added later... >>>
European Manufacturing Strategies Summit
ATS Global B.V. is proud to attend and to contribute to the event also in 2018. Summit is taking place between 26 - 28 November in Maritim Hotel in Berlin. >>>

30-11-2018

Vienna (AT)

Pharma Serialisation & Traceability
Please watch this page, further information will be added later... >>>