08-02-2018 | Amersfoort (NL)

ATS Seminar | Industrial IoT: Kunnen we het maken? Nou en of! | 8 februari 2018 | Amersfoort


IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0... Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig.

ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. We streven naar een Industrial Internet of Things. Kunnen we het maken? Nou en of!

Welke keuzes kun je nu al maken zodat je in de toekomst niet vastloopt? Eén van de voorbeelden is het gebruik maken van een Industrial IoT Gateway (zie LinkedIn artikel van Bert van der Linden), maar er zijn ook andere oplossingen. Wilt u weten wat? Kom dan 8 februari naar dit eenmalige ATS seminar! Ja ik wil deelnemen!

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor iedereen die in hun dagelijkse werk bezig is met technologie, bijvoorbeeld engineers, hoofd TD, monteurs en technisch consultants.
Zeker niet alleen voor early adopters, maar ook voor productiebedrijven die voor hun gevoel technisch minder modern zijn.

Programma

09:00 – 09:30 Ontvangst
Rob Valent, ATS
09:30 – 09:45 Introductie
09:45 - 10:30 Het toverwoord: Internet of...
Bert van der Linden, ATS
10:30 – 10.45 Pauze
10:45 - 11.30 OT-applicaties op Industrial IoT infrastructuur
Bert van der Linden, ATS
11:30 - 12:15 Industrial IoT Gateways
Bart Pape, Helmholz Benelux
12:15 – 13.00 Lunch
13:00 - 13:45 IIoT Infrastructuur met PLCnext
Harm Geurink, Phoenix Contact
13:45 - 14:30 Real IIoT with MQTT
Informatie volgt
14:30 - 14:45 Pauze
14:45 - 15.30 De toekomst van Industrial IoT
Naam volgt
15:30 - 15:45 Prijsuitreiking actie
Chantal Kant, ATS
15:45 - 16:00 Afsluiting
Rob Valent, ATS
Onze agenda wordt binnenkort aangevuld en kan gewijzigd worden.

Sprekers

Rob Valent, Managing Director (ATS Applied Tech Systems)
RobValentHij is verantwoordelijk voor 5 regionale vestigingen in de Benelux en is actief betrokken bij technische consultancy projecten, in direct contact met de klant. Bij ATS kreeg hij de mogelijkheid om zijn opgedane kennis en vaardigheden in actie om te zetten als een onafhankelijke solution provider. Specifieke interesses: MES/MOM, Lean & Six Sigma, Kwaliteit, continue verbetering, MES voordeelrealisatie en Industrie 4.0 en Smart Manufacturing.
Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT (ATS Applied Tech Systems)
20160125VHF1 21 BertvdLinden smallHij heeft 25 jaar ervaring in Industrial Automation en Information Technology. Door zijn brede algemene ontwikkeling begrijpt hij beide werelden en zet hij zich persoonlijk in voor de integratie van deze 2 werelden, een vereiste voor het succes van Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing. Hij heeft voor MOMi een succesvolle workshop ontwikkeld voor Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing, dat natuurlijk is gebaseerd op trends binnen de automatisering. .
Bart Pape, Application engineer (Helmholz Benelux)
Bart PapeBart Pape heeft zich vanaf 2012 gespecialiseerd op industriële communicatie. Met deze kennis ondersteund hij relaties binnen de industrie. Ondersteuning op het gebied van PROFINET en industrieel ethernet zijn hierin speerpunten. Zowel bij het ontwerpen van nieuwe installaties, bij troubleshooting van netwerken en bij het integreren van productie-installaties binnen de IT, adviseert hij, en levert hij services on-site. Door de ruime ervaring bij zijn relaties, weet hij precies wat er speelt op het gebied van data-integratie en IIoT.
Harm Geurink, Product Manager Industrial Automation (Phoenix Contact)
Harm GeurinkHarm Geurink heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industriële automatisering. Zijn product verantwoordelijkheid gaat van Industriële Remote IO-systemen via Netwerk Technologie tot en met Besturingssystemen.
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van de industriële besturingssystemen is PLCnext Technology, de basis van het nieuwe, open besturingsplatform van Phoenix Contact. Deze nieuwe technologie is voorbereid op de eisen voor de IoT-wereld en maakt het parallel werken met de bekende softwaretools alsmede de ontwikkeling van programmacode in zowel IEC 61131-3 als C/ C++ eenvoudig mogelijk. Bovendien kunnen er functies van andere fabrikanten of de Open Source Community in dit automatiseringssysteem worden geïntegreerd om tot één compleet systeem samen te smelten.
Chantal Kant, Trainingscoördinator Benelux (ATS Applied Tech Systems)
Chantal KantZe heeft 10 jaar ervaring in het organiseren van events, en organiseert ook dit seminar voor u. Sinds 2012 is zij werkzaam als trainingscoördinator bij ATS Training, waarbij ze verantwoordelijk is voor de afdelingscoördinatie, het klantmanagement, de planning, de marketing en communicatie, de afdelingsadministratie en de organisatie van beurzen en events. Voor vragen omtrent dit seminar kunt u haar bereiken via 0529-438310.

Locatie

Het seminar vindt plaats in het Fletcher Hotel in Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.
Plan uw route naar Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort.

Datum

8 februari 2018

Aanmelden

Zorg dat dit eenmalige seminar niet mist! Meld u aan via dit registratieformulier.
U ontvangt een aantal dagen na het aanmelden uw persoonlijke uitnodiging via de email. Wees er snel bij!

Aanmelden kan t/m vrijdag 2 februari 2018, of totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Prijs

Dit seminar wordt u kosteloos aangeboden door ATS Training.
Lunch en consumpties zijn inbegrepen.

Actie!

Wees er snel bij, want de snelste beslissers worden beloond! De eerste vier deelnemers die zich aanmelden krijgen toegang tot de nieuwste ATS Training Industrial IoT Engineer, t.w.v. € 1850,00!Deelname- en afmeldingsvoorwaarden:
U heeft alleen toegang tot het seminar als u vooraf bent aangemeld via het registratieformulier.

T/m vrijdag 2 februari 2018 kunt u zich zonder kosten afmelden. ATS Training behoudt zich het recht voor om daarna een no-show tarief van € 75 per persoon door te berekenen als tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten. Bij onverhoopte ziekte kunt u zich afmelden via 0529-438310.

Actievoorwaarden:
  • ATS medewerkers zijn uitgesloten van deelname.
  • De winnaars zijn ook daadwerkelijk aanwezig tijdens het seminar. Tijdens het seminar wordt de prijs uitgereikt in de vorm van een voucher.
  • De voucher is niet inwisselbaar voor geld, of voor andere trainingen of services. De voucher is alleen geldig voor de Industrial IoT Engineer training. In open vorm of als bedrijfstraining.
  • De voucher is bedrijfsgebonden. Mocht u geen gebruik willen maken van deze voucher, dan maken wij er graag na overleg iemand anders blij mee.
  • De voucher is geldig t/m 31-12-2018. ATS trainingen gaan door vanaf 4 deelnemers.
  • Indien u akkoord gaat met het ontvangen van de prijs, dan gaat u ermee akkoord dat ATS een foto van u maakt tijdens de prijsuitreiking en de training voor promotionele doeleinden. Daarbij worden uw naam en bedrijfsnaam genoemd.


ATS Nederland

NL-7722 RS Dalfsen
+31 (0)529 - 43 83 10
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
NL-6001 AC Weert
+31 (0)495 - 46 21 90
3161 GD Rhoon
+31 (0)10 - 501 32 77
3251 LE Stellendam
+31 (0)187 491126
2132 JC Hoofddorp
085-5000 100
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
Contact

Meer ...

Upcoming Events: Nederland

13-12-2017

's-Hertogenbosch (NL)

AgriFoodTech Vakbeurs & Congres 2017
Technologische innovaties bepalen toekomst Agri & Food. Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting… De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. >>>
IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0... Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig. ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready. >>>

Upcoming Events: Smart Manufacturing & Industry 4.0 Online

Upcoming Events: ATS Smart Manufacturing & Industry 4.0 World Tour

ATS Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>

18-01-2018

Indonesia (IN)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

27-02-2018

San Francisco (US)

MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing und Industrie 4.0
Seit mittlerweile 6 Jahren lädt ATS Global mit dem Knowledge Day weltweit produzierende Unternehmen länderspezifisch ein, um sich an diesem Tag über Lösungen im Bereich intelligente Automatisierung, Qualitätsmanagement und industrielle IT zu informieren und auszutauschen. Nun lädt auch ATS Deutschland zum Knowledge Day ein! Lassen Sie sich von unseren Experten praktische Aspekte rund um Smart Manufacturing und Industrie 4. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

01-04-2018

Kuala Lumpur (MY)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

01-07-2018

Bangkok (Thailand)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

01-08-2018

Singapore (SG)

ATS Knowledge Day for Medtech
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>

01-10-2018

Singapore (SG)

Industrial Transformation Asia Pacific
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>