08/02/2018 | Amersfoort (NL)

ATS Seminar Industrial IoT: Kunnen we het maken? Nou en of!


IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0... Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig.

ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. We streven naar een Industrial Internet of Things. Kunnen we het maken? Nou en of!

Welke keuzes kun je nu al maken zodat je in de toekomst niet vastloopt? Eén van de voorbeelden is het gebruik maken van een Industrial IoT Gateway (zie LinkedIn artikel van Bert van der Linden), maar er zijn ook andere oplossingen. Wilt u weten wat? Kom dan 8 februari naar dit eenmalige ATS seminar! Ja ik wil deelnemen!

Voor wie?

Het seminar is bedoeld voor iedereen die in hun dagelijkse werk bezig is met technologie, bijvoorbeeld engineers, hoofd TD, monteurs en technisch consultants.
Zeker niet alleen voor early adopters, maar ook voor productiebedrijven die voor hun gevoel technisch minder modern zijn.

Programma

09:00 – 09:30 Ontvangst
Rob Valent, ATS
09:30 – 09:45 Introductie
09:45 - 10:30 Het toverwoord: Internet of...
Bert van der Linden, ATS
10:30 – 10.45 Pauze
10:45 - 11.30 OT-applicaties op Industrial IoT infrastructuur
Bert van der Linden, ATS
11:30 - 12:15 Industrial IoT Gateways
Bart Pape, Helmholz Benelux
12:15 – 13.00 Lunch
13:00 - 13:45 IIoT Infrastructuur met PLCnext
Harm Geurink, Phoenix Contact
13:45 - 14:30 Real IIoT with MQTT
Informatie volgt
14:30 - 14:45 Pauze
14:45 - 15.30 De toekomst van Industrial IoT
Naam volgt
15:30 - 15:45 Prijsuitreiking actie
Chantal Kant, ATS
15:45 - 16:00 Afsluiting
Rob Valent, ATS
Onze agenda wordt binnenkort aangevuld en kan gewijzigd worden.

Sprekers

Rob Valent, Managing Director (ATS Applied Tech Systems)
RobValentHij is verantwoordelijk voor 5 regionale vestigingen in de Benelux en is actief betrokken bij technische consultancy projecten, in direct contact met de klant. Bij ATS kreeg hij de mogelijkheid om zijn opgedane kennis en vaardigheden in actie om te zetten als een onafhankelijke solution provider. Specifieke interesses: MES/MOM, Lean & Six Sigma, Kwaliteit, continue verbetering, MES voordeelrealisatie en Industrie 4.0 en Smart Manufacturing.
Bert van der Linden, Senior Lecturer IA & IT (ATS Applied Tech Systems)
20160125VHF1 21 BertvdLinden smallHij heeft 25 jaar ervaring in Industrial Automation en Information Technology. Door zijn brede algemene ontwikkeling begrijpt hij beide werelden en zet hij zich persoonlijk in voor de integratie van deze 2 werelden, een vereiste voor het succes van Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing. Hij heeft voor MOMi een succesvolle workshop ontwikkeld voor Industrie 4.0, IIoT en Smart Manufacturing, dat natuurlijk is gebaseerd op trends binnen de automatisering. .
Bart Pape, Application engineer (Helmholz Benelux)
Bart PapeBart Pape heeft zich vanaf 2012 gespecialiseerd op industriële communicatie. Met deze kennis ondersteund hij relaties binnen de industrie. Ondersteuning op het gebied van PROFINET en industrieel ethernet zijn hierin speerpunten. Zowel bij het ontwerpen van nieuwe installaties, bij troubleshooting van netwerken en bij het integreren van productie-installaties binnen de IT, adviseert hij, en levert hij services on-site. Door de ruime ervaring bij zijn relaties, weet hij precies wat er speelt op het gebied van data-integratie en IIoT.
Harm Geurink, Product Manager Industrial Automation (Phoenix Contact)
Harm GeurinkHarm Geurink heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industriële automatisering. Zijn product verantwoordelijkheid gaat van Industriële Remote IO-systemen via Netwerk Technologie tot en met Besturingssystemen.
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van de industriële besturingssystemen is PLCnext Technology, de basis van het nieuwe, open besturingsplatform van Phoenix Contact. Deze nieuwe technologie is voorbereid op de eisen voor de IoT-wereld en maakt het parallel werken met de bekende softwaretools alsmede de ontwikkeling van programmacode in zowel IEC 61131-3 als C/ C++ eenvoudig mogelijk. Bovendien kunnen er functies van andere fabrikanten of de Open Source Community in dit automatiseringssysteem worden geïntegreerd om tot één compleet systeem samen te smelten.
Chantal Kant, Trainingscoördinator Benelux (ATS Applied Tech Systems)
Chantal KantZe heeft 10 jaar ervaring in het organiseren van events, en organiseert ook dit seminar voor u. Sinds 2012 is zij werkzaam als trainingscoördinator bij ATS Training, waarbij ze verantwoordelijk is voor de afdelingscoördinatie, het klantmanagement, de planning, de marketing en communicatie, de afdelingsadministratie en de organisatie van beurzen en events. Voor vragen omtrent dit seminar kunt u haar bereiken via 0529-438310.

Locatie

Het seminar vindt plaats in het Fletcher Hotel in Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.
Plan uw route naar Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort.

Datum

8 februari 2018

Aanmelden

Zorg dat dit eenmalige seminar niet mist! Meld u aan via dit registratieformulier.
U ontvangt een aantal dagen na het aanmelden uw persoonlijke uitnodiging via de email. Wees er snel bij!

Aanmelden kan t/m vrijdag 2 februari 2018, of totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Prijs

Dit seminar wordt u kosteloos aangeboden door ATS Training.
Lunch en consumpties zijn inbegrepen.

Actie!

Wees er snel bij, want de snelste beslissers worden beloond! De eerste vier deelnemers die zich aanmelden krijgen toegang tot de nieuwste ATS Training Industrial IoT Engineer, t.w.v. € 1850,00!Deelname- en afmeldingsvoorwaarden:
U heeft alleen toegang tot het seminar als u vooraf bent aangemeld via het registratieformulier.

T/m vrijdag 2 februari 2018 kunt u zich zonder kosten afmelden. ATS Training behoudt zich het recht voor om daarna een no-show tarief van € 75 per persoon door te berekenen als tegemoetkoming voor reeds gemaakte kosten. Bij onverhoopte ziekte kunt u zich afmelden via 0529-438310.

Actievoorwaarden:
  • ATS medewerkers zijn uitgesloten van deelname.
  • De winnaars zijn ook daadwerkelijk aanwezig tijdens het seminar. Tijdens het seminar wordt de prijs uitgereikt in de vorm van een voucher.
  • De voucher is niet inwisselbaar voor geld, of voor andere trainingen of services. De voucher is alleen geldig voor de Industrial IoT Engineer training. In open vorm of als bedrijfstraining.
  • De voucher is bedrijfsgebonden. Mocht u geen gebruik willen maken van deze voucher, dan maken wij er graag na overleg iemand anders blij mee.
  • De voucher is geldig t/m 31-12-2018. ATS trainingen gaan door vanaf 4 deelnemers.
  • Indien u akkoord gaat met het ontvangen van de prijs, dan gaat u ermee akkoord dat ATS een foto van u maakt tijdens de prijsuitreiking en de training voor promotionele doeleinden. Daarbij worden uw naam en bedrijfsnaam genoemd.


ATS United Kingdom

Warwickshire
+44 (0)2476 352 481
Hampshire
+44 (0)2380 111 790
Derbyshire
+44 (0)1332 703 077
West Yorkshire
+44 (0)1132 701 208
Bedfordshire
+44 (0)1582 732 016
West Lothian
+44 (0)1506 863 999
Contact Us

More ...

Upcoming Events: United Kingdom

MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

30/03/2018

Coventry (UK)

MESA Round Table Event
Please watch this page, further information will be added later... >>>

13/04/2018

Birmingham (UK)

MACH 2018
Please watch this page, further information will be added later... >>>
Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>

30/09/2018

Coventry (UK)

MESA Round Table Event
Please watch this page, further information will be added later... >>>
ATS Automotive Knowledge Day – Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready. >>>

31/10/2018

Coventry (UK)

Industry 4.0 Conference
Please watch this page, further information will be added later... >>>

Upcoming Events: Smart Manufacturing & Industry 4.0 Online

ATS CM4D Webinar- Gestión de Datos de Inspección en 3D, Análisis y Reportes
Es un gran honor invitarle de manera gratuita a nuestro webinar de demostración. Por favor vea el botón al final de esta página para mayor información acerca de este evento. >>>
ATS CM4D Webinar - 3D Inspection and Analysis
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS SPC Webinar - Real Time SPC and Precision Measurement System
Learn how you can collect, analyze and report your manufacturing data by using a real time statistical process control and precision measurement system with unlimited number of measuring devices. >>>
ATS Inspect Webinar - Visual Quality Operations Management
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS Inspect Webinar - Visual Quality Operations Management
We would like to invite you to one of our free of charge webinar demonstrations. Please see the open seats at the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS CM4D Webinar - 3D Inspection Data Management, Analysis and Reporting
We would like to invite you to one of our free webinar demonstrations. Please see the bottom of this page for planned dates. >>>
ATS SPC Webinar - Shop Floor Variable Data Capture and Real Time Analysis
Learn how you can collect measurements from hand held instruments through to dedicated transducer fixtures to provide real time evaluation of measuring processes. >>>

Upcoming Events: ATS Smart Manufacturing & Industry 4.0 World Tour

ATS Breakfast Seminar - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>

18/01/2018

Indonesia (ID)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
National Manufacturing Conference & Exhibition
Join us at the 2018 National Manufacturing Conference & Exhibition on the 31st of January 2018. >>>
IoT, Industrial Iot, Smart Manufacturing, Industrie 4.0... Iedereen spreekt erover. Voor de één is het een ver van zijn bed show, de ander wil er mee beginnen en sommigen zijn al druk bezig. ATS wil het niet bij spreken laten, maar organiseert een seminar over concrete technologie die een opstart geeft om in de vierde fase van de industriële revolutie te komen. >>>

22/02/2018

Leuven (BE)

Indumation 2018
More information will follow... >>>

27/02/2018

San Francisco (US)

MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>
ATS/ Siemens Round Table Seminar: Smart Manufacturing & Industrie 4.0
More information will follow... >>>

13/03/2018

Ostrava (CZ)

Veletrh Kariéra PLUS 2018
Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava organizuje ve svém kampusu dne 13. března již 11. veletrh pracovních nabídek. >>>
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing und Industrie 4.0
Seit mittlerweile 6 Jahren lädt ATS Global mit dem Knowledge Day weltweit produzierende Unternehmen länderspezifisch ein, um sich an diesem Tag über Lösungen im Bereich intelligente Automatisierung, Qualitätsmanagement und industrielle IT zu informieren und auszutauschen. Aufgrund des hohen Interesses lädt ATS Deutschland nun zum wiederholten Mal zum Knowledge Day mit dem Thema "Smart Manufacturing und Industrie 4. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

20/03/2018

Utrecht (NL)

TechniShow 2018

01/04/2018

Kuala Lumpur (MY)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
American Foundry Society CastExpo18 & Metalcasting Congress
ATS Applied Tech Systems LLC will be exhibiting at American Foundry Society CastExpo & Metalcasting Congress 2018. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

16/04/2018

Amsterdam (NL)

Food Sure Safety & Quality Summit 2018
More information will follow... >>>
ATS Knowledge Day - Smart Manufacturing and Industry 4.0
Please watch this page, further information will be added later... >>>

30/04/2018

Boston, MA (US)

Smart Manufacturing Experience
Visit us at our booth at the Smart Manufacturing Experience 2018 in Boston, MA. >>>
ATS Knowledge Day - Průmysl 4.0 a Smart Manufacturing
Rádi bychom vás pozvali na třetí ročník ATS Knowledge Day věnovaný chytrým továrnám a Průmyslu 4.0. Podělíme se s vámi o zkušenosti se zaváděním výrobních informačních systémů MES v průmyslových podnicích a představíme Vám softwarová řešení, která vyvíjejí inženýři ATS pro chytré továrny a Průmysl 4.0. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

17/05/2018

Sydney (AU)

CeBIT Australia
ATS Applied Tech Systems will be exhibiting at CeBIT Australia 2018 at the International Convention Centre in Sydney. The exhibition will run from 15th to 17th of May. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

14/06/2018

New York (US)

MD&M East 2018
Please watch this page, further information will be added later... >>>

01/07/2018

Bangkok (Thailand)

Digital Singapore Business Mission
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
2 day Smart Manufacturing and Industry 4.0 Strategies Workshop
Target Group
Manufacturing Executives and Decision Makers who want to understand the “WHAT” and learn “HOW” to get their organisation industry 4.0 ready.

>>>

01/08/2018

Singapore (SG)

ATS Knowledge Day for Medtech
Watch this space please. We´re preparing detailed information about the event. >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>

22/08/2018

Atlanta, GA (US)

The International Woodworking Fair
Please watch this page, further information will be added later... >>>
MES/MOM Methodologies Certificate of Competency
MESA's MES/MOM Methodologies Certificate of Competency (CoC) Program is an in-depth, comprehensive program of MES/MOM methodologies courses. This certificate is best for Systems Analysts, Architects, Programmers, Project Managers and Consultants. This specific program is only available in a physical classroom environment. >>>
Technische Industriële Vakbeurs 2018
More information will follow... >>>

18/09/2018

Folsom, CA (US)

Ignition Conference
Please watch this page, further information will be added later... >>>
The International BoatBuilders’ Exhibition & Conference
Please watch this page, further information will be added later... >>>

18/10/2018

Singapore (SG)

Industrial Transformation Asia Pacific
ATS in Singapore is pleased to announce their attendance to the show where we would like to talk to you about upcoming challenges in the world of Manufacturing IT and present solutions that can support manufacturers on their journey to digital transformation. >>>

22/10/2018

San Diego, CA (US)

American Manufacturing Summit
ATS Applied Tech Systems LLC will join one of the biggest leadership-focused meetings - the American Manufacturing Summit. Summit is taking place between October 22-23 in San Diego. >>>

30/10/2018

TBD (NL)

MetaVak 2018
More information will follow... >>>

31/10/2018

Minneapolis, MN (US)

MD&M Minneapolis
Please watch this page, further information will be added later... >>>

06/11/2018

Atlanta, GA (US)

FabTech
Please watch this page, further information will be added later... >>>

28/11/2018

Louisville, KY (US)

The National RV Trade Show
Please watch this page, further information will be added later... >>>
European Manufacturing Strategies Summit
ATS Global B.V. is proud to attend and to contribute to the event also in 2018. Summit is taking place between 26 - 28 November in Maritim Hotel in Berlin. >>>

30/11/2018

Vienna (AT)

Pharma Serialisation & Traceability
Please watch this page, further information will be added later... >>>