ATS Projecten

ATS Projecten

ATS Projecten
ATS levert projecten vanaf het systeemontwerp tot en met de volledige implementatie, 'roll-out' (wereldwijde ontplooiing, indien gewenst) en uiteindelijke ingebruikname, gecombineerd met flexibele trainingspakketten en 24/7 onderhoudscontracten. ATS werkt vaak nauw samen met de klant als hun strategisch partner en als leverancier bij voorkeur. Gestandaardiseerde project methodieken leiden tot efficiënte, herbruikbare implementaties, lokaal of wereldwijd. We hebben speciaal zeven business activiteiten ontwikkeld om het totale pakket van automatiserings- en IT systemen te kunnen ondersteunen.

>>> Klanten & Referenties

Informatiesystemen

ATS levert de verbindingen van Enterprise Resource Planning (ERP), in plaats van de ERP systemen zelf. Door 'Commercially Off The Shelf' (COTS) producten te gebruiken kan ATS links creëren die goed te upgraden, onderhouden en configureren zijn, vanaf de MES en besturingslaag tot aan de informatielaag binnen de architectuur van een organisatie.

Manufacturing Execution Systems (MES) & Enterprise Manufacturing Intelligence (EMI)

Het implementeren van MES en EMI vereist behalve een gedegen begrip van het bedrijfsproces ook expertise in de technische oplossingen die nodig zijn om het systeem te kunnen ontwerpen, implementeren en ondersteunen. Een MES project moet worden bekeken vanuit het oogpunt van de totale levenscyclus, zodat het makkelijk kan worden onderhouden door de klant. De methodiek van ATS past 'Commercially Off The Shelf' productoplossingen toe die zorgen voor efficiënte, opnieuw uit te voeren implementaties. Veel van onze klanten in de wereld moeten MES of EMI implementeren in bestaande fabrieken waar al een bestaande informatie architectuur aanwezig is. De stapsgewijze 'collaborative' aanpak van ATS, verzekert een continue verbetering op lange termijn.

MES of EMI projecten zijn ontworpen om de juiste informatie te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment. ATS zorgt ervoor dat er data worden verzameld, geverifieerd en opgeslagen om het vervolgens als informatie aan te bieden. Het gebruik van informatie om tot een verbeterde besluitvorming te komen, levert onmiddellijk return on investment.

Lean Manufacturing, Six Sigma, Overall Equipment Effectiveness en andere technieken kunnen na de implementatie worden toegepast om goede financiële voordelen te behalen voor uw organisatie. De 'collaborative' aanpak van ATS houdt in dat wij een technische oplossing leveren voor het profijt van het bedrijf.

Onze klanten van wereldformaat binnen de industrieën van de lucht en ruimtevaart, defensie, auto's, chemicaliën, consumptieartikelen, elektronica, hout en houtverwerking, marine, medisch, gas en olie, farmaceutisch, papier en karton, water, enz. zijn onze beste referenties. ATS MES/EMI implementaties leveren sommige van de snelst rendabele periodes van een IT project, en dat kunnen we bewijzen.

Besturing

Industriële- en procesbesturing is één van de specialiteiten van ATS. Besturingstechnologieën behelzen Programmable Logic Controllers (PLC's), Distributed Control Systems (DCS), Drives and Motion Control, embedded software, PC based real-time control, Computer Numerical Control (CNC), Distributed Numerical Control (DNC) en Coordinated Measuring Machine software (CMM). Onze professionele engineers hebben gedegen kennis van deze technologieën en implementeren projecten met oplossingen, afkomstig van allerlei leverancier.

Het onafhankelijke solution provider profiel van ATS is belangrijk bij het implementeren van hardware en softwareproducten van verschillende leveranciers. Connectiviteit is van cruciaal belang en het implementatieteam wordt ondersteund door onze software ontwikkeling en MES teams, met hun 'centres of excellence' in Australië, Europa, Afrika en de USA.

Netwerk en Internetinstallaties

 • Netwerk servers van diverse fabrikanten
 • Server besturingssystemen (operating systems): Novell, Windows NT, Windows 2000/2003
 • Netwerk clients: Windows 95/98/ME, Windows NT, Windows 2000/XP
 • Netwerk componenten zoals routers en HUB's, industriële switches en modems
 • Internet verbindingen: analoog, ISDN en kabel
 • Internet beveiliging
 • Microsoft Exchange IIS en Netware GroupWise E-mail systemen
 • Backup systemen
 • SQL Database toepassingen
 • UPS systemen
 • Remote verbindingen tussen netwerk en gebruikers
 • Netwerk beveiligingen
 • Ontwerpen van websites

Onderhoudscontracten 24/7

Implementaties vereisen langdurige ondersteuning en de storings- en onderhoudscontracten van ATS bieden een voordelig alternatief voor grote onderhoudsteams binnenshuis van wie de expertise slechts af en toe noodzakelijk zal zijn. Meestal hebben de overeenkomsten zowel betrekking op de hardware als op de software installaties. Gebruikers hebben verschillende dingen nodig en daarom bieden wij een verscheidenheid aan overeenkomsten, die allen op maat gemaakt kunnen worden overeenkomstig de behoeftes van de klant.

Telefonisch Support
Gegarandeerde reactietijd voor telefonische ondersteuning en ondersteuning op locatie.
Dekking in Australië, Europa, Afrika en de USA
Dekking voor:
24/7 24/5 16/5 8/5

ATS biedt ook speciale services voor veiligheidsbewaking op afstand met Host Intrusion Prevention Software (HIPS) en Remote Access troubleshooting.

ATS Nederland

NL-7722 RS Dalfsen
+31 (0)529 - 43 83 10
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
NL-6001 AC Weert
+31 (0)495 - 46 21 90
3161 GD Rhoon
+31 (0)10 - 501 32 77
3251 LE Stellendam
+31 (0)187 491126
2132 JC Hoofddorp
085-5000 100
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
Contact

Meer ...

Onderhoudscontracten 24/7

Implementaties vereisen langdurige ondersteuning en de storings- en onderhoudscontracten van ATS bieden een voordelig alternatief voor grote onderhoudsteams binnenshuis van wie de expertise slechts af en toe noodzakelijk zal zijn. Meestal hebben de overeenkomsten zowel betrekking op de hardware als op de software installaties. Gebruikers hebben verschillende dingen nodig en daarom bieden wij een verscheidenheid aan overeenkomsten, die allen op maat gemaakt kunnen worden overeenkomstig de behoeftes van de klant. >>>

Wireless communicatie in de praktijk

ProSoft Technology is de toonaangevende leverancier van draadloze technologie. ATS biedt complete oplossingen van seriële en Ethernet verbindingen tot draadloze Profibus communicatie, voor een veelvoud van applicaties en projecten. ProSoft Technology heeft een enorme ervaring in de staal-, kraan- en mijnbouw maar ook binnen andere projecten. Wij zoeken contact met bedrijven die zich hiermee bezig houden. >>>

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nog vragen?