ATS Bus: Manufacturing Service Bus ATS Bus: Manufacturing Service Bus

ATS Bus is een Manufacturing Service Bus; dat voorziet in een gegevens-communicatiesysteem in uw productie omgeving. Zo bent u voorbereid op Het Industrial Internet of Things, Big Data en Smart Manufacturing en Industrie 4.0.

Data Contextualiseren

Eén van de voornaamste voordelen van ATS Bus is de manier, waarop het metadata toevoegt aan uw gegevens. Door het toevoegen van de context, waarin de data wordt verzameld in een gestandaardiseerd formaat, kunnen data-analyserende engines uw data omzetten naar informatie. Dit stelt u in staat om kennis over uw fabriek te verkrijgen, die ertoe bijdraagt de juiste voorspellende en intelligente software-agenten te ontwikkelen voor geautomatiseerde besluitvorming.

Beveiligde verbindingen

Voor beveiligde omgevingen kan ATS Bus gebruik maken van veilige verbindingen. Het kan tevens het ‘gegeven goed’ controleren ten opzichte van vastomlijnde schema’s om ervoor te zorgen dat uw data in veilige handen is gedurende het hele traject.

Ingebouwde Resilience (Buffer)

ATS Bus heeft ook een ingebouwde resilience, aangezien het data lokaal ‘buffert’ en gebruik maakt van ‘handshakes’ om ervoor te zorgen dat ieder gegeven correct op de plaats van bestemming aankomt. Dit geeft u de verzekering dat netwerkproblemen en stroomuitval niet betekenen dat er data verloren gaat.

Datastroom monitoren

Met ATS Bus kunt u uw hele gegevens uitwisseling op afstand monitoren, zodat u het wel en wee van uw systeem kunt volgen en kunt letten op procesfouten en u kunt failed messages voor opwerking versturen om ervoor zorgen dat er aan alle behoeften van uw specifieke omgeving wordt voldaan.

Snellere productintroductie

De flexibiliteit van ATS Bus zal u zelfs helpen nieuwe productintroductie te versnellen, aangezien zij gemakkelijk uw centraal beheerde werk instructies, machine-instructies, recepten, robot en CNC programma's binnen de kortst mogelijke tijd kan verspreiden.

Centraal beheerd - lokaal besloten

Sommige traditionele IT-systemen en platforms kunnen langzaam lijken. Dit komt over het algemeen door centraal gelegen servers, waardoor het netwerk de berichten over en weer vertraagt. Met ATS Bus zijn de gegevens binnen de gehele fabriek beschikbaar en op elke locatie, waardoor intelligente software-agenten beslissingen kunnen nemen op lokaal niveau.

Deze vorm van geautomatiseerde, voorspellende besturing is slechts één voorbeeld van de vele toepassingen die ATS Bus voor uw gegevens kan vinden.

Onderdeel van de ADOS Suite

ATS ADOS LogoATS Bus is onderdeel van de ATS ADOS (Attribute, Dimensional, Operational and Shared) software suite voor Smart Manufacturing en Industrie 4.0. ADOS geeft u gegevensverzameling, rapportage en analyse van hoogstaand kwaliteit, terwijl de integratie van de "cross-applicatie" u eindeloos veel manieren toont hoe u het productiepotentieel kunt ontwikkelen en uitbreiden. Voor verdere informatie kunt u onze ATS ADOS website bezoeken.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nog vragen?