ATS ADOS: Smart Manufacturing en Industrie 4.0 oplossing

Smart Manufacturing Industry 4.0 data collection reporting analysis ATS Software Products


Het probleem van Smart Manufacturing

In iedere productiefabriek zijn ontwerp- en productiegegevens, op verschillende plaatsen en in verschillende formaten. U heeft een ‘smart decision making’-oplossing nodig, die al uw gegevens samen brengt, zodat ze toegankelijk, geanalyseerd en actief kunnen worden.

De oplossing – ATS ADOS

Dat is waar ATS ADOS van pas komt. ATS ADOS is de Smart Manufacturing & Industrie 4.0 softwaresuite , waarmee u data kunt verzamelen en actie kunt ondernemen naar gelang de uitslag van de productie gegevens.

ATS ADOS bevat de volgende applicaties:

  • ATS Advanced Reporting Services
  • ATS Bus: Manufacturing Service Bus (real-time apparaat, automatisering, MES/MOM/ERP/PLM connectiviteit en gegevens in contexten zetten)
  • ATS CM4D: Dimensionale kwaliteitsvalidatie (ontwerpen, vervaardigen, vergelijken)
  • ATS Inspect: Kwaliteitszorg en inspectie (het verbeteren van productkwaliteit en het reduceren van productiekosten)
  • ATS Intelligence: Downtime tracking en het rapporteren van OEE
  • ATS SPC: Statistical Process Control

Het verzamelen van alle productiegegevens

ATS ADOS begint met het verzamelen van werkelijk al uw gegevens. Ongeacht of ze nu attribuut, dimensionaal of operationeel zijn, ATS ADOS heeft een oplossing die u in staat stelt data op te roepen zowel automatisch als handmatig.

Data in contexten zetten

Om waarde toe te kennen aan de data zet ATS ADOS ze in een context en koppelt ze aan andere relevante gegevens. Dit maakt van dat kleine stukje data een uiterst veelzijdige intelligentie, waar iedereen wel een stukje van wil hebben.

Geïntegreerde datacommunicatie

Om uw gegevens van A naar B te krijgen, maakt ATS ADOS gebruik van een eigen productie services bus, die alle niveaus met elkaar verbindt, van de servers op de werkvloer tot aan uw managementsystemen, waarmee de kloof tussen informatie technologie en operationele technologie wordt overbrugd.

Een cyber-fysiek systeem

ATS ADOS legt zelfs een beveiligde verbinding tussen de echte wereld en de virtuele wereld, die u in staat stelt om precies te kunnen vergelijken hoe voorwerpen geproduceerd moeten worden versus hoe ze werden geproduceerd.

Een Smart (Intelligente) Consultant

Door het beheren van zoveel van uw data kan ATS ADOS u helpen die belangrijke productie beslissingen te nemen. Als Smart Consultant kan ATS ADOS de productie in de fabriek monitoren, een voorspellende analyse uitbrengen en advies geven, wanneer er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden.

Het alarmeren van activiteiten

Mocht er iets verkeerd gaan, dan zal ATS ADOS de juiste mensen direct waarschuwen, ongeacht waar zij zich op dat moment bevinden, waar dan ook in de wereld.

Gedetailleerde rapportage en analyse

En tot slot kunt u met de ingebouwde rapportage & analyse tools de gezamenlijke kracht van al uw databronnen aanwenden, waardoor verborgen trends worden onthuld die toegang geven tot een hele nieuwe wereld van voorspellende analyses.


Video: ATS ADOS body quality inspectie oplossing

Haal meer uit uw gegevens

Ons team zal op zoek gaan naar de potentiële waarde van uw data “beyond the use”, waarvoor het oorspronkelijk verzameld werd. In vele gevallen kunnen de grenzen tussen het attribute, dimensionale en operationele vrij gemakkelijk overschreden worden. Met behulp van ATS ADOS zal uw data u meer kunnen vertellen dan u ooit voor ogen heeft gehad.

TechniShow Innovate Award

TechniShow Innovate Award

Dankzij het baanbrekende karakter van de ATS ADOS softwaresuite gaf de TechniShow jury het de onderscheiding van INNOVATOR status tijdens de TechniShow Innovation Awards 2016.
Frost & Sullivan

Frost & Sullivan Award

Frost & Sullivan kende de Global Frost & Sullivan Award toe aan ATS Global (voorheen ATS International) voor productinnovatie. De ATS ADOS solution voorziet klanten van betrouwbare data management platforms ter ondersteuning van managementoplossingen voor bedrijven.Video: Frost & Sullivan bespreekt de nieuwe Product Innovation Award voor de ATS ADOS Suite

Meer informatie te vinden in:

Leer meer:

Schrijf u in voor onze webinar en leer meer over ATS ADOS.

ATS Nederland

NL-7722 RS Dalfsen
+31 (0)529 - 43 83 10
P.O. Box 4993, NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
NL-6001 AC Weert
+31 (0)495 - 46 21 90
3161 GD Rhoon
+31 (0)10 - 501 32 77
3251 LE Stellendam
+31 (0)187 491126
2132 JC Hoofddorp
+31 (0)85 - 5000 100
P.O. Box 4993; NL-2003 EZ Haarlem
+31 (0)23 - 751 12 00
Contact

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nog vragen?