ATS ADOS: Het kwaliteitssysteem voor de deursluiting

Kwaliteitssysteem voor de deursluiting ATS Software Products Eines LMIHet deursluit- kwaliteitssysteem wordt gebruikt om de gap en flush en de snelheid en de kracht van de deursluiting te controleren. Dit systeem biedt vele voordelen, zoals de volgende:

  • De ‘gap en flush’ meting is eenvoudig te leren en is herhaalbaar, aangezien het werkt met simpele visuele ondersteuning, terwijl het wordt ondersteund door complexe algoritmen. Het duurt gemiddeld niet meer dan 2 seconden om ieder deel te meten.
  • Met traditionele middelen is het alleen mogelijk een klein deel van de prestaties van de deursluiting te meten, maar met ATS ADOS kunnen fabrikanten 100% van hun productiviteit in beeld brengen.
  • Daar we het uitvoeringsniveau voorzien van connectiviteit, zorgen we ervoor dat alle meetgegevens traceerbaar zijn aan de hand van voertuigidentificatie nummering. Voertuigen die niet voldoen aan de norm worden automatisch geblokkeerd voor verzending - een perfect error proofing systeem.
  • Reparatie- taken kunnen automatisch toegewezen worden aan alle geblokkeerde voertuigen en de reparatiekosten zullen worden geregistreerd.
  • Voor de procesverbetering teams, alle relevante data die aangeleverd wordt, ondersteunt de Lean Six Sigma initiatieven en assisteert met het analyseren en controleren van kritieke kwaliteits- indicatoren met betrekking tot de prestaties van de carrosserie.
Het deursluit- kwaliteitssysteem wordt aangedreven door ATS ADOS - de veelzijdige softwaresuite voor productiekwaliteit en productiviteit.

ATS België

1780 Wemmel
(+32) (0)2 - 725 86 58
Contact

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nog vragen?