Applicatie Packaging en Virtualisatie

Application Virtualisation Application Management Application Migration

Applicatie Packaging en Virtualisatie

Applicatie Virtualisatie

Uw applicatie worden virtueel aangeboden aan de gebruikers. Er hoeft geen installatie lokaal plaats tevinden.

Package proces

Simpel gesteld kunt u packaging zien als het inpakken, verhuizen en weer uitpakken van software. En net zoals bij een verhuisbedrijf wordt alles voor u geregeld. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!

Package portal

Real-time inzicht in waar uw applicatie zich binnen ons proces bevindt. Online intake, volledig workload en rol gedreven. Uitgebreide rapportages.

Oplossingen voor het migreren en beheren van uw applicaties

ATS Teconomy is dé specialist in scripting en re-packaging applicaties en systemen. Deze expertise leveren wij op projectbasis, maar voeren ook fixed price projecten uit in onze eigen package-straat.

ATS Teconomy garandeert dat minimaal 90% van de packages tijdens de eerste oplevering wordt geaccepteerd. Daarnaast garanderen wij een 100% correcte werking van de packages binnen een afgesproken garantietermijn, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.

Voordelen QPS:

  • Levering van een standaard MSI / App-V / snapshot package tegen een vast bedrag
  • Géén verrassingen in de kosten
  • Modulair opgezet, dus alleen aanschaf van wat u nodig heeft
  • Korte doorlooptijden

Fasering QPS:

ATS Teconomy heeft het packaging proces in 'hapklare' brokken uitgesplitst. Daardoor bent u in staat om aan te geven welke componenten al dan niet aan ATS Teconomy worden uitbesteed:

  • Fase 1: Intake & Compliance
  • Fase 2: Packaging
  • Fase 3: Acceptie
  • Fase 4: Maintenance

Packagestraat

ATS Teconomy werkt met een virtuele packagestraat. Dit zorgt ervoor dat alle betrokken partijen kunnen werken via het Bring Your Own Device (BYOD) principe vanaf elke locatie. Onze packagestraat is middels de package portal benaderbaar via het internet en geschikt voor de meest voorkomende devices. Zo maken wij ook gebruik van een eigen ontwikkelde app. Intakes, uitwisseling van packages, rapportages… alles gebeurt in real-time.

Quality Packaging Service

Werkende applicaties zijn essentieel voor uw business. Door de projectmatige en gefaseerde aanpak worden applicaties inzichtelijk gemaakt, gedocumenteerd en uiteindelijk gepackaged conform industriestandaarden. Volledig afgestemd op uw organisatie. Hierdoor heeft uw organisatie controle over het licentiebeheer, versiebeheer en change management, met als resultaat een daling van de beheerkosten.

Het QPS denkmodel

ATS Teconomy Application Packaging and Virtualization The QPS Conceptual Model NL

Het resultaat

QPS levert u hoge kwaliteit klant specifieke packages volgens industriestandaarden, die u tijd en geld besparen in een "ready to deploy" formaat.

ATS België

1780 Wemmel
(+32) (0)2 - 725 86 58
Contact

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nog vragen?